Kateri parkirni senzorji so vas prepričali?

Western Australia Police TE204 - Traffic Enfor...

vzvratna kamera (Photo credit: Wikipedia)

Glede na širok spekter ponudbe na sodobnem tržišču, niti ni nič presenetljivega, da se ne morete z lahkoto odločiti katere parkirne senzorje ali vzvratna kamera kupiti. V kolikor k temu dodamo še pomanjkljivo znanje o vsej stvari, pa nastane dilema še toliko večja. Največje povpraševanje v današnjem času je zagotovo po elektromagnetnih in brezžičnih senzorjih. Slednji morda malenkost izstopajo, zaradi nekaterih dodatnih funkcij. Brezžični parkirni senzorji omogočajo prikaz preko LED ekrana, prikaz numerične razdalje do ovire, pri čemer so natančni do 10 cm. Vsebujejo tudi zvočno indikacijo razdalje, prikaz lokacije z diodami, dodaten opozorilni signal (pisk) za razdaljo in podobno. Zanimivo, kajne? Imajo vse in še več, kar vaše srce poželi. Če vam morda opisano ni najbolj po godu, nič ne de. Na voljo imate še nekatere ostale modele in zagotovo vam bo kateri ustrezal.

Je tudi vas spopadla nenadna želja po nakupu brezžičnih parkirnih senzorjev? Nikar se ne držite nazaj in ne dvomite v nakup. Če je v kaj smiselno dolgoročno investirati, potem so to zagotovo parkirni senzorji!

This entry was posted in Avtomobilizem and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.